Kerstcadeaus fotocadeau
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Sinterklaas is helaas het land weer uit. Dat betekent echter wel, dat we ons nu kunnen voorbereiden op de Kerst die komen gaat! Persoonlijk vind ik het één van de gezelligste momenten van het jaar. Met de hele familie bij elkaar, lekker warm in huis: ik zie het alweer helemaal voor me. In onze familie hebben we de traditie om kerstcadeaus voor elkaar te kopen, zodat we echt dat kerstgevoel krijgen. Hoewel het meestal maar een klein gebaar is, wordt het altijd door iedereen erg gewaardeerd. Vandaag geven we je dan ook drie cadeautips, zodat jij dit jaar ook toppertjes van kerstcadeaus onder de kerstboom kunt leggen.

1. Foto op muismat

Hoewel we tijdens Kerst natuurlijk lekker vrij zijn, zullen we na de tijd helaas weer aan de bak moeten. Heb je toevallig een aantal familieleden, die voor hun werk dagelijks achter de computer moeten zitten? Dan is dit echt het perfécte kerstcadeau. Ik heb het natuurlijk over een muismat, waar je een leuke foto op af kunt laten drukken. Door de muismat te personaliseren met een mooie foto van de ontvanger, heeft hij of zij tijdens zijn werk telkens iets leuks om naar te kijken. Zo weet je zeker dat diegene zijn dierbaren nooit weer vergeet! Zelfs niet tijdens zijn drukke, hectische baan. 😉

2. Fotopuzzel

Kerst betekent natuurlijk ook Kerstvakantie! Althans, meestal geldt dit (helaas) alleen voor onze kinderen. Om ze de aankomende vakantie te vermaken, is een fotopuzzel misschien wel hét juiste cadeau voor de kinderen deze Kerst! De puzzels van FotoCadeau.nl kun je wederom laten bedrukken met een mooie foto naar keuze. Een foto van hun idool, huisdier, een Disney-prinses of een stoer dier: het kan allemaal! De puzzels zijn te bestellen in een verschillend aantal stukjes (30 0f 96), waardoor er voor iedere leeftijd wel een geschikte variant tussen zit. We weten zeker dat ze blij zullen zijn met dit cadeau van de Kerstman!

3. Een Fotocadeaubon

Zie je door alle bomen het bos niet meer? Dan kun je natuurlijk ook prima gewoon een cadeaubon geven! De FotoCadeau-bon is altijd goed en iedereen zal er zeker blij mee zijn. Een groot voordeel van de cadeaubon, is dat de ontvanger zelf kan kiezen welk product hij of zij graag wil. Daarnaast hoef jij je ook niet druk te maken om een foto, die afgedrukt moet worden op het fotoproduct. Het is allemaal aan de ontvanger zelf. Handig! De cadeaubonnen zijn in verschillende waarden verkrijgbaar en is dus ook erg geschikt voor in de kerstsok. 😉

Hopelijk hebben we je voldoende inspiratie gegeven. Ben je je er nog niet helemaal over uit? Niet getreurd, de aankomende twee weken geven we je nog veel meer cadeautips. Weet je het al wel helemaal zeker? Profiteer dan nu van 25% korting met de kortingscode FD16. De kortingscode is geldig op alle producten. Snel je kerstcadeaus bestellen, dus!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *