Wanddecoratie kerst
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Nog een weekje en dan is het zover: Kerst! Wat hebben we er zin in, jullie ook? Vooral in het uitgebreide kerstdiner natuurlijk. 😉 Om er zeker van te zijn dat je kerstdiner dit jaar niet in de soep loopt, geven wij vandaag drie cadeau-ideeën, die niet alleen leuk zijn voor onder de boom, maar die ook nog eens erg handig kunnen zijn bij het voorbereiden en uitvoeren van je kerstdiner. Ben je al benieuwd? Lees dan zeker even mee.

1. Foto op Schort

Bij Kerst hoort natuurlijk ook mooie kerstkleding. Glitterende jurken en strakke pakken: je kunt er niet om heen tijdens de Feestdagen. Helaas is deze nette kleding iets minder handig tijdens het voorbereiden van het kerstdiner. Ben jij dit jaar verantwoordelijk voor het koken, bakken en braden? Dan is het dragen van een schort misschien wel een goed idee. Om nog wel een beetje gestyled te blijven, is het dragen van een gepersonaliseerd schort natuurlijk de beste oplossing! Bij FotoCadeau.nl kun je je schort laten bedrukken met een leuke tekst of mooie foto. Zo blijft je kerstoutfit schoon, maar loop je er alsnog uniek bij. Win-win, dus!

2. Foto op snijplank

Nu we er op gekleed zijn, kan het koken maar gaan beginnen. Eerst moeten alle ingrediënten natuurlijk gesneden worden, wat altijd een erg vervelende klus kon zijn. Met de foto op snijplank van FotoCadeau.nl komt daar echter een einde aan. Wanneer je een mooie foto op de snijplank laat drukken, is het veel leuker om al die groenten en het vlees te snijden. Tijdens het koken kun je nog eens terug denken aan die mooie momenten met je dierbaren. Zo heb je ook nog eens iets om gezellig samen met je familie over te praten tijdens het koken. Voor je het weet, is het klusje geklaard en staat het lekkere eten al op tafel. Koken is helemaal zo vervelend nog niet, met een foto op snijplank!

3. Foto op placemat

Last but not least: de aankleding van het kerstdiner! Het kerstdiner is namelijk pas echt geslaagd, als de tafel er gezellig uitziet en mooi is aangekleed. Wil je dit jaar echt een unieke tafel creëren? Dat kan, met een foto op placemat van FotoCadeau.nl! Door van ieder familielid een grappige of unieke foto op de placemat af te laten drukken en deze bij iedere stoel neer te leggen, weet iedereen precies waar hij of zij zit. Laat de placemats na afloop meenemen naar huis en je familie of vrienden hebben ook meteen een mooi aandenken aan het geslaagde kerstdiner.

We hopen dat we je met deze drie ideeën een handje hebben geholpen bij het opzetten van een perfect kerstdiner. We wensen je alvast een fijne Kerst en een smakelijk diner. Wil je één van onze producten bestellen voor Kerst? Maak dan zeker nog even gebruik van onze kortingscode FD16, waarmee je 25% korting kunt krijgen op alle producten.

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *