Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Het is tijd om een foto op plexiglas weer eens in het zonnetje te zetten. Een foto op plexiglas is een ontzettend mooie wanddecoratie, maar is nog niet erg bekend bij de buitenwereld. En dat vinden we zonde, want je kunt er zoveel kanten mee op. Daarom vandaag op de blog: een foto op glas van FotoCadeau.nl.

Laat je foto afdrukken op glas

Yes, het is Lente! De bloemetjes beginnen weer te bloeien, het zonnetje komt wat vaker tevoorschijn en de eerste lammetjes en kuikentjes zijn hier al gespot. De meeste mensen associëren het begin van de lente ook met een heerlijk frisse lente-schoonmaak. Alle vertrekken worden grondig gepoetst en het interieur wordt weer een beetje opgeleukt. En laten we je nou met dat laatste goed kunnen helpen. Bij FotoCadeau.nl vind je namelijk allerlei prachtige decoratie om je huis lekker op te fleuren en je interieur een persoonlijke touch te geven. Eén van de muurdecoraties die wij erg goed bij dit seizoen, en dus de lente-opfrisbeurt, vinden passen, is een foto op glas. Een foto op glas ziet er namelijk van zichzelf al stralend uit, maar heeft een eigenschap waardoor het nog beter past bij dit vaak zonnige seizoen. Plexiglas laat namelijk op een prachtige manier (zon)licht door. Het zonlicht laat de foto die je op het plexiglas hebt laten drukken echt schitteren en zorgt voor een prachtige eyecatcher aan de wand. Dat wil je toch?

Waarom een foto op plexiglas van FotoCadeau.nl

Door onze Friese nuchterheid zeggen wij niet graag dat we de beste zijn, maar we durven wel te zeggen dat er geen betere is! 😉 FotoCadeau.nl is al jaren marktleider op het gebied van fotoafdruk en heeft alles in huis om van jouw foto iets speciaals te maken. Kies je voor een plexiglas met foto van FotoCadeau.nl, dan kies je voor service en kwaliteit. Wij kunnen je favoriete foto op verschillende formaten en diktes af drukken en zorgen altijd voor een haarscherpe druk, direct op de achterkant van het glas. Is de fotodruk toch niet helemaal goed gelukt, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar om het probleem op te lossen. Daarnaast zijn en blijven onze prijzen laag én hoef je niet de volle pond te betalen voor het verzenden van je persoonlijke wanddecoratie. Een foto op plexiglas heb je bij ons al vanaf €9,95! Waar wacht je nog op? Ga snel naar FotoCadeau.nl en bestel je eigen foto op plexiglas.

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *