Wanddecoratie kerst
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Kerst is een tijd van gezelligheid. Vooral een warm en gezellig ingericht huis maakt de hele Kerst goed. Gelukkig ben je voor mooie wanddecoratie aan het goede adres bij FotoCadeau.nl! Vandaag geven we je drie ideeën, die niet alleen leuk zijn als cadeau voor Kerst, maar die je huis (en tuin) ook nog eens vele malen gezelliger en persoonlijker maken deze feestdagen. Kijk je mee?

1. Foto op hout

Een foto op hout heeft van zichzelf al een erg gezellige uitstraling. Daarom past dit fotoproduct ook perfect bij deze tijd van het jaar. Een foto op hout kan bedrukt worden met een mooie foto naar keuze. Een leuke foto van afgelopen zomervakantie, een mooie foto van je huisdier, een schattige foto van je pasgeboren kleintje of een unieke foto van je gezin: het kan allemaal! Naast dat het ontzettend mooi zal staan in ieders interieur, is het ook een ontzettend leuk cadeau voor onder de kerstboom. Je opa en oma, oom en tante of vader en moeder zullen er zeker weten blij mee zijn.

2. Foto op tuinposter

Nu de Kerst er weer aankomt, is het ook tijd voor de winter. Natuurlijk hebben we ontzettend veel zin in een witte Kerst! Het enige nadeel van de winter, is de sombere uitstraling van je tuin. Met een tuinposter is dat echter verleden tijd. Hoewel het niet een echte wanddecoratie is, vind ik zeker dat de tuinposter een plekje in de lijst verdient. Door een mooie, vrolijke foto op de poster af te laten drukken, ben je namelijk in één klap van die sombere tuin af en kun je weer met plezier naar je tuin kijken. Zo wordt je Kerst nog een stukje vrolijker. Handig!

3. Foto op plexiglas

Bij Kerst hoort toch ook wel een beetje luxe. Vinden jullie niet? Daarom is een foto op plexiglas dé perfecte afsluiter van dit lijstje. Een foto op plexiglas is een erg moderne wanddecoratie met een luxe uitstraling. Door de glans die over de glasplaat wordt gedrukt, springt de foto als het ware van je wand. Met een mooie foto erop, kunnen je Kerstdagen zeker niet meer misgaan! Een foto op glas is in veel verschillende formaten te bestellen en daarom geschikt voor iedere portemonnee.

We hopen dat je met deze drie wanddecoraties een prachtig interieur kunt creëren! We wensen je hele fijne feestdagen! Oh, en vergeet niet onze kortingscode FD16 te gebruiken bij je bestelling. Zo krijg je 25% korting op alles. Mooi meegenomen!

 

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *