stadskaarten 1
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Dat wereldkaarten tegenwoordig erg trendy zijn, was al bekend. Een andere unieke wanddecoratie is de stadskaart. Wereldkaarten.nl biedt hierbij een breed assortiment aan stadskaarten aan, waarbij je keuze hebt uit kaarten van steden in Nederland, maar ook van steden in Duitsland en Oostenrijk.

De stadskaarten passen in elk interieur, want ze zijn namelijk in zwart-wit tinten gemaakt. Het leuke is dat de stadskaart jou een zicht van boven de stad biedt, met alle straten erop. Net als bij de wereldkaarten, kun je de kaarten van steden ook op allerlei materiaalsoorten af laten drukken. Hierbij heb je keuze uit een stadskaart op poster, canvas, plexiglas, hout en aluminium. Ook kan er gekozen worden uit verschillende formaten, zodat de stadskaart volledig naar jouw wensen gemaakt kan worden.

Uit elke provincie van Nederland is een stad gekozen en een mooie kaart van gemaakt. Voor de echte Stadjers onder ons is er een mooie kaart van Groningen te bestellen. Voor de nuchtere friezen een kaart van Leeuwarden en voor de inwoners van de prachtige havenstad een kaart van Rotterdam. Zo is er voor elke mooie stad van Nederland een kaart te vinden!

Hou je van reizen? Dan zijn onze internationale stadskaarten ook erg leuk. In het assortiment vind je namelijk ook kaarten van steden uit Duitsland en Oostenrijk. Hierbij heb je keuze uit een kaart van Berlijn, Keulen, Wenen en Innsbruck. Heb je een citytrip naar één van deze steden gedaan of wil je één juist nog een keer bezoeken? Dan is het erg leuk om één van deze prints aan de muur te hangen.

De kaarten zijn een leuke manier om de kale muur boven de bank op te vullen, maar ook voor op een slaapkamer of studentenkamer. Daarnaast zijn ze erg geschikt om cadeau te geven. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag of als housewarming cadeautje. Het voordeel is, dat je de stadskaart voordelig bestelt, vanaf €9,95. Voor €9,95 heb je namelijk al een poster van 30×40 met de print van één van de steden erop.

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *