producten voor juf-meester-fotocadeau-blog
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Is de juf of meester van jouw kind binnenkort jarig? En wil je zoon of dochter graag een leuk cadeautje geven om hem of haar te verrassen? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Hier vind je leuke tips voor cadeaus voor elke juf of meester. Het zijn kleinigheidjes voor weinig geld, die toch persoonlijk zijn. We geven je hier 3 goede cadeautips. Er zijn namelijk verschillende fotocadeaus die zeer geschikt zijn voor deze gelegenheid.

1. De foto op sleutelhanger

De foto op sleutelhanger is een persoonlijk kleinigheidje. De sleutelhanger wordt gedecoreerd met een zelfgekozen foto. Bij dit cadeau kun je kiezen uit verschillende vormen. Er is een hartvormige sleutelhanger, een ronde, een rechthoekige en een vierkante. Kies je favoriet en laat er een foto op afdrukken vanaf €9,97! Zo’n leuk en functioneel cadeau zal zeker gewaardeerd worden.

2. De foto op mok

De foto op mok is zeer geschikt voor een juf of meester. Tijdens het lesgeven lusten ze namelijk graag een bakje thee of koffie. Dan kan perfect in de mok met foto. De mok komt in verschillende kleuren en er is zelfs een magische mok. De magic mok lijkt op het eerste gezicht geen foto te bevatten, totdat er een warme vloeistof in gegoten wordt. Als de mok warm wordt verschijnt de foto. Wanneer de thee of koffie op is en de mok weer afkoelt verdwijnt de foto weer. Je hebt al een mok met foto voor maar €9,97. Een perfect kleinigheidje dus.

3. De foto op muismat

De foto op muismat is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Deze muismat van echt leer zal computeren een stuk comfortabeler maken. Je muis beweegt soepel over de mat en zal niet uitschieten. Met een eigen foto erop wordt ‘ie ook nog eens erg persoonlijk. Je hebt al een muismat met foto voor maar €11,97.
Hopelijk heb je iets aan deze tips wanneer je een meester of juf wilt verrassen met een leuk verjaardagscadeau. Elk cadeau is zeer persoonlijk en uniek doordat je een foto toevoegt. De cadeaus kosten allemaal maar rond de 10 euro! Daarnaast zijn ze functioneel, dus juf of meester zal ze zeker goed kunnen gebruiken. Kies samen met je zoon of dochter het favoriete cadeau en bestellen maar!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *