wereldkaart-informatief-fotobehang-inspiratie-woonkamer
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Wereldkaarten zie je in veel woonprogramma’s en -bladen terug. Je kunt dan ook bijna niet om deze trend heen. Je vindt ze in alle soorten, vormen en maten. Op Wereldkaarten.nl vind je een uitgebreid assortiment met wereldkaarten. Nieuw in het assortiment is de wereldkaart op behang! Zo kun je jouw hele muur bekleden met een print van een wereldkaart naar keuze!

 

In het assortiment vind je wereldkaart behang in verschillende stijlen. Dit zijn onder andere een geometrische wereldkaart met lijnen, een informatieve kaart met de namen van landen, een realistische kaart en een vintage wereldkaart. Door het brede aanbod, is voor elk interieur een passende wereldkaart te vinden.

Alle behang wereldkaarten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. De formaten staan hierbij al wel vast. Het zijn wel gangbare formaten, dus ze passen in veel interieurs.

Het leuke aan fotobehang van wereldkaarten is dat je jouw gemaakte reizen kunt bijhouden, maar ook je volgende uit kunt stippelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen met prikvlaggetjes, stickers of touwtjes. Ook is het tegenwoordig trendy om polaroidfoto’s van je gemaakte reizen op de wereldkaart te hangen. Er zijn talloze mogelijkheden! Jouw muur wordt in ieder geval helemaal uniek en je zult nergens precies dezelfde tegenkomen.

 

Bij Wereldkaarten.nl heb je de keuze uit twee verschillende behangsoorten. Allereerst is er vinyl behang, waarbij de print in banen opgeplakt moet worden. Daarnaast is er Airtex behang. Dit wordt één grote print, die je in één keer op kunt hangen. Hierbij heb je dus geen last van naden.

Ben je zelf niet zo handig? Dan heeft Wereldkaarten.nl een ideale oplossing, namelijk de plakservice. Hierbij plakt één van de medewerkers vakkundig jouw gekozen behang op je muur. Dit kun je laten doen voor €55,- per uur. Tijdens het bestellen kun je aangeven op welke ondergrond het behang moet worden geplakt, zodat een inschatting kan worden gemaakt van het aantal benodigde uren behang plakken.

Ben je zelf handig of heb je een handige partner of vriend? Dan kun je ook prima zelf het behang plakken. Je kunt dan eventueel lijm extra bestellen, zodat je direct los kunt. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje tussen alle soorten wereldkaart behang!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *