Whitewash_BlogFotocadeau
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Een foto op hout is een van de populairste wanddecoraties van dit moment. Houten wanddecoraties zien we veel terug in de laatste woontrends. Hout is een natuurlijk en karakteristiek materiaal dat in elk interieur past. Maar een foto op hout kan op verschillende manieren weergegeven worden. Wij leggen je uit wanneer je het beste kunt kiezen voor een foto op hout met of zonder whitewash!

Foto op hout zonder whitewash

Een foto op hout zonder whitewash laat veel van de authentieke eigenschappen van het hout zien. Noesten en nerven zijn duidelijk zichtbaar door de foto heen. De foto wordt rechtstreeks op het hout gedrukt. Op het eindresultaat is de foto dus iets donkerder dan het origineel. Heb je een foto waarop veel details en gezichten te zien zijn? Dan adviseren we je om wel voor een whitewash te kiezen. Wil je een foto op hout waarin de originele details van het hout nog goed te zien zijn? Kies dan voor een foto op hout zonder whitewash. Dit product laat het karakter van het hout goed zien. Het resultaat is hierdoor robuust en uniek!

Foto op hout met whitewash

Een foto op hout met whitewash is voor de meeste mensen het best geschikt. Op deze versie wordt je foto namelijk tot in de kleinste details weergegeven. Doordat er een witte laag op het hout aangebracht wordt zijn kleuren duidelijk en helder weergegeven. Het eindresultaat is een perfect benadering van de originele foto. Whitewash is dus ideaal wanneer een foto gezichten bevat. Bij de foto op hout met whitewash zijn de originele details van het hout minder goed te zien. Je zult de noesten en nerven die in het hout zitten niet meer door de foto heen zien. Het eindresultaat is strakker en de foto is duidelijker.
Hopelijk hebben we je zo een duidelijk beeld gegeven van de functie van whitewash op hout producten. Met deze informatie weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Kies de versie die geschikt is voor jouw interieur en foto en geniet van je foto op hout!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *