Foto op muismat
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Het is bijna zo ver: de scholen gaan weer beginnen! Helaas is de zomervakantie en dat betekent een nieuw schooljaar. Bereid je goed voor door al de benodigde schoolspullen op tijd in huis te halen. Een goed begin is namelijk het halve werk! Daarnaast is het ook nog eens erg leuk om allerlei nieuwe spullen uit te zoeken. Je mag lekker even (online) shoppen voor een nieuwe tas, een nieuwe etui en alle andere benodigde dingen. Met mooie en goede spullen kun je het nieuwe jaar weer tegemoet gaan. Wij hebben een goed idee over wat school nog leuker kan maken: producten met je eigen foto er op! Wij geven je twee tips ter inspiratie!

1. Je lievelingsfoto afgedrukt op een mok

Denk eens aan een mok met je zelfgekozen foto. Bij FotoCadeau hebben we een mok in 7 verschillende kleuren waarop je je eigen foto kunt laten afdrukken. Bijvoorbeeld een foto van jou en je beste vrienden, vriendinnen of een schattige foto van je kinderen. Ieder dag een kop koffie uit je eigen mok. Smaakt nog beter toch?

2. Een muismat met je eigen foto

Wanneer je thuis komt van je werkdag ligt er helaas vaak nog werk op je te wachten.. Geen leuk klusje, maar het moet gebeuren. Maar daarom hebben we nog een leuk fotoproduct in ons assortiment: de foto op muismat. Wanneer je druk aan het nakijken bent of een proefwerk moet opstellen op je computer kun je af en toe even een blik werpen op je muismat met je eigen gekozen foto. Geeft je vast nieuwe energie om nog even door te zetten! Daarnaast beweegt je muis een stuk makkelijker en preciezer wanneer je een muismat gebruikt. Welke foto kies jij? Een leuke vakantiefoto of een foto van je vrienden? Leef je uit!

Back to school fotoproducten

Door een foto af te laten drukken op producten die je dagelijks gebruikt maak je ze net even iets specialer. Bij FotoCadeau.nl zorgen we ervoor dat de kwaliteit van de foto’s altijd perfect is. Kleuren worden helder geprint, de kwaliteit van onze producten zijn top en wij garanderen meer plezier op je school- of werkdag!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *