Foto op canvas cadeau
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Foto op canvas, een bekend en toch altijd uniek cadeau!

Wil jij dat mooie moment keer op keer opnieuw beleven? Laat dan je mooiste foto op canvas drukken en hang hem aan je muur! Hang ‘m op de beste plek in huis en geniet elke keer opnieuw van jouw mooiste kiekje. Een foto op canvas is en blijft een uniek en persoonlijk cadeau voor elke gelegenheid!
Een foto op doek, is een foto gespannen om een houten frame. Het leuke aan dit canvasdoek is natuurlijk dat hij bedrukt wordt met de foto van jouw keuze. Dit kan een foto zijn van je vrienden, gezin of een mooie foto die je gemaakt hebt op vakantie. Canvas is al jaren heel populair…niet zo gek, want er zijn heel erg veel formaten te verkrijgen en ze zijn geschikt voor elk interieur! Met onze heldere kleuren, reukloze inkt en goede kwaliteit, heb jij gegarandeerd een super mooie wanddecoratie in huis! Kies jij voor vierkant, liggend of staand?

Extra leuk!

Wat extra leuk is, zijn de mogelijkheden die we je aanbieden bij Fotocadeau.nl Een meerluik of een collage op canvas zijn helemaal hip! Met alle formaten die we aanbieden is de keuze enorm! Ook kan je variëren in framedikte. Met een 2 of 4 cm dik frame kan je afwisselen en zo jouw meerluik nog mooier maken. Kan je niet kiezen tussen al je foto’s? Een fotocollage op canvas past in ieder huis perfect! Een ophangsysteem erbij en je bent klaar om te shinen!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Een foto op canvas: een klassieker onder de fotoproducten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *