Afbeelding kraamcadeau
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

De geboorte van een kindje wordt vaak gezien als een feestelijk moment. Om het nieuwe leven te vieren, komen we op kraambezoek en nemen we natuurlijk een cadeautje mee voor de kersverse ouders. De grote vraag is echter: wat? Wat geven we de ouders, de pasgeboren baby of het broertje/zusje? Deze zoektocht is vaak erg lastig. Om je een beetje te helpen, geven wij je vandaag verschillende ideeën voor een origineel, persoonlijk en uniek kraamcadeau! Lees je mee?

Kraamcadeau ideeën

Op FotoCadeau.nl vind je allerlei verschillende cadeaus die je kunt laten bedrukken met een foto. Een heleboel van deze cadeautjes is ook erg leuks als kraamcadeau. Door het product namelijk te laten bedrukken met een foto van het geboren kindje, heb je al een superleuk kraamcadeau te pakken! Hoe simpel kan het zijn? 😉

Één van de cadeaus dat samen met een babyfoto erg geschikt is als kraamcadeau, is de toilettas. Wanneer de ouders met hun kindje ergens naartoe willen, zullen ze altijd een heleboel spullen mee moeten nemen: luiers, babydoekjes, verzorgingsspulletjes, en ga zo maar door. De toilettas van FotoCadeau is dan superhandig om al deze spulletjes in op te bergen. De toilettas is groot genoeg voor alle babyspullen en kan door het haakje gemakkelijk opgehangen worden. De toilettas sluit je met een rits, waardoor hij erg stevig is. Laat de voorkant bedrukken met een foto van de kleine en je unieke kraamcadeau is klaar!

Wat ook erg leuk is om aan de kersverse ouders te geven, is een babyfoto op één van onze wanddecoraties. Zo kun je de babyfoto bijvoorbeeld af laten drukken op hout, canvas, aluminium of glas. Dit is natuurlijk hartstikke leuk voor in de woonkamer, maar kan ook prima in de babykamer opgehangen worden! Een wanddecoratie met foto is een cadeau dat altijd gewaardeerd zal worden, zeker weten!

Naast de genoemde ideeën hebben we in onze webshop natuurlijk nog veel meer leuke cadeaus, die je prima kunt geven als kraamcadeau. Daarnaast hebben we ook verschillende leuke fotoproducten voor de ouders of het broertje/zusje. Heb je nou geen foto, die je af kunt drukken? Dan kun je de cadeaubon van FotoCadeau.nl natuurlijk ook prima gebruiken als kraamcadeau.

We wensen je veel plezier en succes met het uitzoeken van een origineel en persoonlijk kraamcadeau. Komt vast en zeker goed!

 

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

One thought on “Baby-tje geboren? Bekijk deze leuke kraamcadeau ideeën!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *