huwelijkscadeaus
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ga je binnenkort trouwen en heb je je handen vol aan het plannen van de bruiloft? Dan hebben wij wat tips voor je om de stress een beetje te verlichten. Bij het plannen van een bruiloft zijn er heel veel dingen waar je aan moet denken. Een gastenlijst, een locatie, een jurk en decoratie voor de zaal zijn slechts een aantal voorbeelden van de dingen die je moet regelen. Om het allemaal een beetje makkelijker te maken geven we hier drie leuke suggesties voor huwelijkscadeaus voor je gasten. Want je wilt de dierbaren die jouw speciale dag tot een groot feest hebben gemaakt natuurlijk wel op gepaste wijze bedanken!

Foto op sleutelhanger

 

Het is slechts een kleinigheidje, maar wel een die je altijd bij je draagt. Je verlaat je huis namelijk nooit zonder sleutels. Laat een leuke sleutelhanger bedrukken waarop je je gasten bedankt voor hun bezoek aan je bruiloft. Zo zullen ze altijd aan die mooie dag terugdenken. Daarnaast kan iedereen wel een sleutelhanger gebruiken. We bieden een foto op sleutelhanger aan in verschillende vormen: een hart, een rechthoek, een rondje en een vierkant. Kies jouw favoriet en bedank je gasten met dit voordelige en originele cadeau.

Foto op mok

 

Een ander leuk huwelijkscadeau is de foto op mok. Op de mok kun je een foto plaatsen met een bedankje erbij. Bij elk koffie-momentje zullen je gasten terug denken aan de mooie dag. Bij de foto op mok heb je de keuze uit veel verschillende kleuren. Daarnaast kun je kiezen voor een Magic Mok. De Magic Mok lijkt een gewone mok te zijn, maar wanneer je er een warme vloeistof in giet verschijnt er een foto. Als de mok afkoelt verdwijnt de foto weer. Een zeer leuke verrassing dus!

Foto op muismat

 

De foto op muismat is niet alleen een leuk cadeau, maar ook nog eens erg functioneel. Dit cadeau is dagelijks te gebruiken. Je gasten zullen er dus zeker iets aan hebben. Je kunt de muismat bedrukken met een foto met tekst. Hierop kun je een bedankje plaatsen voor al je gasten. De muismat is gemaakt van natuurlijk rubber waardoor ‘ie goed op z’n plek blijft liggen. Computeren wordt zo fijner dan ooit.

Hopelijk hebben we je bruiloftstress met deze tips een beetje kunnen verlichten. Op dit blog vind je nog veel meer cadeautips voor allerlei gelegenheden. Succes met het plannen van je grote dag, maar vergeet vooral niet te genieten!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *