Huwelijkscadeau met foto
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Het bruidspaar verrassen met een fotocadeau

Een van de leukste cadeaus op een bruiloft, vind ik altijd de fotocadeaus. Fotocadeaus vallen naar mijn idee echt op, tussen de enveloppen en de peper-en-zoutstelletjes. De laatste keer dat ik op een bruiloft was, gaf ik dan ook een (goede) wijnfles met foto aan het bruidspaar. Om op de huwelijkscadeau je cadeau al geprint in huis te hebben, is het nog te vroeg om een foto van de bruiloft te kunnen gebruiken, maar een beetje verliefd stel heeft vast wel een leuke foto van hen samen op Facebook staan, toch? Omdat de foto middels een etiket op de wijnfles geplakt wordt (en uiteraard nooit groter is dan een wijnfles ;)), heb je geen super hoge-resolutie-foto nodig. Je hebt dus al snel een geschikte foto gevonden. Leuk aan dit cadeau is ook, dat het een cadeau voor beide is en niet alleen voor de bruid of alleen voor de bruidegom.

Huwelijkscadeau: foto op wijnfles

De meeste flessen wijn met foto zijn vaak huismerk wijnen. De flessen wijn met foto van Fotocadeau.nl zijn daarentegen prachtige wijnen. Je hebt de keuze uit 6 verschillende wijnsoorten, waarvan twee witte wijnen, drie rode wijnen en een rosé variant. De flessen zijn (inc. foto!) te bestellen vanaf €19,97. Je houdt ongetwijfeld nog een beetje budget over om er een enveloppe bij te doen! Wil je vast kijken hoe de foto op de fles eruit komt te zien? Begin vast met het uploaden van je foto op Fotocadeau.nl, dan krijg je een mooie en duidelijke preview te zien!

Hoe zorg jij ervoor dat je een gemeende en enthousiaste reactie krijgt op een cadeau? 🙂 Laat het ons weten in de comments!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *