Foto op mok
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Een verjaardag is en blijft toch een bijzondere dag. We vieren dat we weer een jaartje ouder zijn geworden (al is dat voor sommigen juist een minder fijn gevoel), samen met familie en vrienden. Om de dag te vieren, eten we taart, hangen we vlaggetjes en ballonnen op en kopen we cadeautjes voor de jarige. Wordt je uitgenodigd voor een verjaardag? Dan wordt het zeker gewaardeerd wanneer je een leuk cadeau voor de jarige meeneemt. Hoewel alle winkels vol liggen met leuke spulletjes, blijft het toch altijd erg moeilijk om een passend cadeau voor die persoon te vinden. Het cadeau moet origineel, persoonlijk, niet te duur, maar ook niet te klein zijn én tenslotte moet het ook nog eens gewaardeerd worden. Al met al zitten er veel eisen aan een cadeau, waardoor het dus alsnog een hele opgave is om iets leuks te vinden. Om je een beetje te helpen bij de zoektocht naar een fantastisch cadeau, hebben we vandaag een paar leuke cadeau-ideeën voor je verzameld. Op FotoCadeau.nl worden er namelijk erg veel cadeaus aangeboden, die geschikt zijn voor een verjaardag. Alle cadeaus zijn te bedrukken met een foto, waardoor ze erg persoonlijk en origineel zijn. Door het grote assortiment, zit er voor iedere leeftijd wel iets leuks bij! Wij geven je vandaag ideeën voor een cadeau voor de kleintjes, de tieners en de volwassenen. Lees je mee? 

Het leukste cadeau voor de kleintjes

Het is misschien nog wel het allermakkelijkst om een cadeau voor de kleintjes uit te zoeken. Kinderen vinden meestal alles leuk wat je ze geeft, dus de keuze is reuze. Toch kan deze grote keuze het juist moeilijk maken om iets uit te zoeken: welke moet je kiezen? Wij van FotoCadeau.nl weten wél wat je ze moet geven: een fotopuzzel! Het wordt tegenwoordig steeds populairder om de kinderen cadeautjes te geven waar ze echt iets aan hebben. Een puzzel is natuurlijk erg educatief en is daarom het perfecte cadeau voor de kleine jarige. Om het cadeau uniek en persoonlijk te maken, laat je hem bij FotoCadeau.nl bedrukken met een foto. Hierdoor wordt het nog veel leuker om te puzzelen! Wij bieden twee verschillende puzzels aan: één met 30 stukjes voor de allerkleinsten en één met 96 stukjes voor de wat oudere kinderen. Succes gegarandeerd.

Het ultieme cadeau voor tieners

Het is misschien een beetje een gestereotypeerd beeld, maar in het algemeen wordt gezegd dat tieners de hele dag op hun telefoon zitten te kijken. De telefoon gaat overal mee naartoe en wordt om de haverklap weer tevoorschijn gehaald. Hierdoor heeft het mobieltje heel wat te verduren. Om de telefoon te beschermen tegen krassen, barsten of andere ongelukjes, is een telefoonhoesje misschien een goed idee. Door het telefoonhoesje te bedrukken met een foto, heb je meteen een leuk en persoonlijk cadeau. Bij FotoCadeau.nl laat je je telefoonhoesje al bedrukken vanaf €24,95! Wij bieden hoesjes voor iPhone en Samsung telefoons.

Een fotocadeau voor volwassenen

Zoek je een cadeau voor een volwassene? Ook dan ben je bij FotoCadeau.nl aan het juiste adres. Zo bieden wij bijvoorbeeld de mogelijkheid aan om foto’s af te drukken op een mok, muismat of onderzetter. Is de jarige in kwestie erg goed in de keuken? Ga dan voor een foto op schort of snijplank. Wil je liever op save spelen? Dan kun je ook prima een foto op hout, canvas, aluminium, glas of poster geven. Dit is altijd een gewaardeerd cadeau. Weet je nou echt niet wat je moet geven of heb je helaas geen foto van de jarige? Dan kun je ook altijd nog voor onze cadeaubon gaan.

Hopelijk heb ik je op deze manier genoeg ideeën geven en verras jij de jarige binnenkort met een origineel fotocadeau!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *