fotocadeau-verrassing vriendin
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Wij snappen het dat jij, als man, moeite hebt met het uitzoeken van een passend cadeau voor je vriendin. Wij vrouwen zijn namelijk erg kieskeurig, maar verwachten natuurlijk wel een topcadeau. Ons cadeau moet origineel, uniek en persoonlijk zijn, maar wat we nog wel het belangrijkst vinden, is dat je er aandacht aan hebt besteed. Trek er dus even een uurtje vooruit, dan weet je zeker dat je cadeau in goede aarde zal vallen. Helaas ben je vaak wel langer dan een uur opzoek naar een leuk cadeau voor je vriendin. Een sieraad, een geurtje of een lekker etentje: hartstikke leuk, maar misschien iets té cliché. Dit jaar moet je echt met iets origineels komen, zoals een fotocadeau! Wij van Fotocadeau.nl geven je vandaag drie cadeautips, zodat je verzekerd bent van een topcadeau. Aan de slag!

1. Mooi voor aan je muur

Mooie decoratie voor aan de muur – of beter gezegd wanddecoratie – doet het altijd goed. Iedere vrouw vindt het leuk om gasten te verwelkomen in een mooi ingerichte woonkamer. Met onze muurdecoratie maak jij je woonkamer helemaal af. Maak een mooie foto van jullie samen, upload hem in onze besteltool, kies een materiaal en bestellen maar! Binnen vijf werkdagen heb je je originele en persoonlijke cadeau al in huis. En je vriendin kan niet zeggen dat je er geen aandacht aan besteed hebt. 😉 Oh, qua materialen heb je trouwens erg veel keus. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een foto op aluminium, glas, hout, canvas, forex of een poster. Liever een foto aan de schutting? Een tuinposter is ook mogelijk.

2. Foto op toilettas

Neemt jouw vriendin ook altijd meer toiletartikelen dan kleding mee op vakantie? Make-up, vijf verschillende soorten parfum, haarlak, een grote pot bodybutter en dan nog heel veel andere soorten verzorgingsartikelen. Wil je voortaan voorkomen dat alle artikelen bij jou in de koffer moeten, omdat haar toilettas al vol zit? Geef haar dan een stijlvolle, maar ruime toilettas op haar verjaardag. Op Fotocadeau.nl vind je er één die je kunt laten bedrukken met een foto naar keuze. Hierdoor is ze haar toilettas nooit meer kwijt en kun jij je niet meer vergissen. De toilettas beschikt over genoeg opbergruimte, een stevig handvat, een goede rits en zelfs een ophanghaakje. Het ultieme cadeau voor een vrouw natuurlijk!

 3. Foto op wijnfles

A glass of wine a day keeps the doctor away, zullen we maar zeggen. Vrouwen houden van wijn en dan met name van wijn in een mooie fles. Op Fotocadeau.nl heb je de mogelijkheid een wijnfles te laten bedrukken met een prachtige foto. Hierdoor heb je een erg persoonlijk en origineel cadeau te pakken, waar je misschien zelf ook nog van kunt genieten! Je hebt de keuze uit zes verschillende smaken: zoet, droog, rood, wit, rosé, het is er allemaal. Wedden dat jouw vriendin zeker weten blij is met dit cadeau?

We hopen dat je inmiddels een perfect cadeau hebt gevonden. Laat je ons weten of je vriendin er blij mee is?

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *