Sinterklaascadeau
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Sinterklaas is weer in het land! De tijd van pepernoten, chocoladeletters en de grote zak met cadeautjes is weer aangebroken. En wat hebben wij er zin in! Jullie ook? Om je alvast een beetje in de stemming te brengen voor Pakjesavond, laten we je vandaag drie toppers van cadeaus zien, die het ook zeker goed doen als sinterklaascadeau voor haar. Verras je je moeder, vriendin, dochter of vrouw op 5 december met één van deze cadeaus? Dan zit je altijd goed. En, lees vooral ook even verder, want aan het einde geven je ook nog eens een flinke korting.

1. Foto op wijnfles

Vrouwen staan er om bekend dat ze graag een wijntje lusten. Althans, de meeste vrouwen. Daarom is een flesje wijn altijd goed om te geven. Ook op Fotocadeau.nl kun je met gemak wijn bestellen. Bij Fotocadeau.nl vind je echter niet zomaar een flesje wijn, maar één, die je kunt laten bedrukken met een mooie foto naar keuze. Hierdoor zal de wijn nog lekkerder smaken. Druk dus bijvoorbeeld een mooie foto van jullie samen, de kinderen of de vakantie af op één van de zes heerlijke wijnen, dan geniet jij de aankomende feestdagen van een persoonlijk wijntje.

2. Foto op toilettas

Vrouwen vinden het belangrijk om zichzelf goed te verzorgen. Ook wanneer ze op vakantie gaan, gaat een groot deel van hun dagelijkse verzorging mee in de koffer. Om alle spulletjes bij elkaar te houden en te voorkomen dat er iets gaat lekken of breken, is er de toilettas. De meest toilettassen zijn echter een beetje saai. Daarom biedt Fotocadeau.nl de personaliseerbare toilettas aan! Deze voorkant van deze toilettas kun je laten bedrukken met een leuke foto, waardoor je een erg unieke en persoonlijke toilettas krijgt. De toilettas heeft veel ruimte en kan afgesloten worden met een rits. Daarnaast heeft de toilettas een haakje, zodat ze hem gemakkelijk aan de badkamerdeur kan hangen. Van dit sinterklaascadeau wordt ze zeker weten gelukkig.

3. Foto op mok

Nu het weer wat kouder begint te worden, is het heerlijk om ’s avonds onder een dekentje op de bank te liggen, met een lekkere kop thee, koffie of chocolademelk in de hand. Een gepast sinterklaascadeau vinden wij dan ook de Foto op Mok. Onze mokken kun je wederom laten bedrukken met een prachtige foto naar keuze. Hierdoor wordt de koffie, thee of chocolademelk nog lekkerder. De mok is verkrijgbaar in verschillende kleuren en soorten, waaronder de Magic Mok. De afbeelding op deze mok zal pas te zien zijn, wanneer je een warme drank in de mok giet. Extra leuk, dus!

Hopelijk hebben we je zo genoeg inspiratie gegeven voor een sinterklaascadeau voor haar. We hopen dat je moeder, vriendin, dochter of vrouw erg blij zal zijn met één van deze cadeau’s. En, om het voor jou ook leuk te maken, geven wij je 25% korting! Voer de code ST16 in tijdens het bestellen, dan wordt de korting automatisch verrekend. Alvast een fijne pakjesavond!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *