Foto op onderzetters voor oma
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Cadeau voor oma

Wie houdt er nou niet van zijn of haar oma? Iedereen toch! Oma’s staan bekend als echte vertroetelaars. Ze hebben altijd wel iets leuks of lekkers voor je. Maar hoe vaak komt het nou voor dat jij ook iets leuks voor haar hebt? Op haar verjaardag, met Kerst en misschien nog eens met Moederdag. Vind je niet dat dat veel te weinig is? Ik vind dat we onze oma’s veel vaker moeten verrassen. En volgens mij is er geen betere manier om je oma meer te laten stralen, dan met een fotocadeau! Een fotocadeau is super persoonlijk, uniek en origineel. Dat kunnen oma’s vast en zeker waarderen. Wij geven je vandaag een paar tips om je oma in het zonnetje te zetten, gewoon omdat het kan!

Onderzetter met foto, speciaal voor oma

Onderzetter met foto voor omaBudgetproof en erg origineel is een setje onderzetters met een foto van jullie samen of van alleen de (klein)kinderen. De onderzetters zijn bedrukbaar met alles wat je maar wilt. Doordat onderzetters echt functioneel zijn, zullen ze vaak worden gebruikt en zal je oma de foto vaak bekijken. Hierdoor blijven herinneringen echt in stand! Een setje onderzetters met foto bestel je al vanaf € 14,97 op Fotocadeau.nl. Onze onderzetters zijn niet van vilt maar van hardboard, en daarmee water- en uiteraard hittebestendig. Leuk, voor als jij de volgende keer weer een kopje thee komt drinken. Samen kunnen jullie dan gezellig praten over het moment van de foto! Wedden dat deze onderzetters voortaan standaard op tafel liggen?

Foto op sleutelhanger

Is jou oma ook altijd haar sleutelbos kwijt? Die van mij wel. Een handig en origineel cadeau om haar dan te geven, is een sleutelhanger. Door de sleutelhangers met een foto te bedrukken, geef je je cadeau een persoonlijke touch. Daarnaast wordt het sleutelbos door een foto echt uniek en herkenbaar en kan je oma dus nooit meer in de war raken of haar sleutelbos kwijt raken. Handig, toch? Een foto op sleutelhanger bestel je bij FotoCadeau.nl al vanaf €9,97!

Een persoonlijk schort

De meeste oma’s zijn echte keukenprinsessen. Al vanaf jongs af aan hebben ze geleerd hoe ze de lekkerste maaltijden kunnen bereiden. Ze vinden het dan ook helemaal niet erg om even in de keuken te staan. Voor die keren dat jij lekker bij haar hebt gegeten, verdient ze natuurlijk wel een cadeautje! En wat is er nou toepasselijker dan een foto op schort? Zo worden de kleren van je oma nooit meer vies tijdens het koken en heeft ze iets leuks om bij weg te dromen, terwijl ze weer iets lekker voor je aan het klaar maken is!

Hopelijk hebben we je op deze manier genoeg ideeën gegeven om je oma eens goed te verrassen! Succes!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *