Sinterklaascadeau
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Ben je er nog steeds niet helemaal over uit wat je hem nou moet geven voor Sinterklaas? Dan helpen wij je vandaag snel uit de brand. Vandaag geven we je namelijk drie cadeautips, zodat jij op 5 december klaar staat met een prachtig sinterklaascadeau voor hem. Daarnaast geven we je aan het eind ook nog eens 25% korting op je bestelling voor Sinterklaas. Zo wordt het leven helemaal een feestje! Lees je mee?

1. Foto op schort

Hoewel er altijd wordt gezegd dat het de vrouwen zijn die in de keuken staan, kunnen sommige mannen er ook wat van. Vooral wanneer het op het vlees of de BBQ aankomt, zijn het vaak de mannen die daar wel raad mee weten. Een passend sinterklaascadeau vinden wij dan ook wel het schort, dat je bij Fotocadeau.nl kunt laten bedrukken met een mooie foto naar keuze. Hierdoor kan hij er op los bakken en BBQ’en, zonder dat zijn kleren vies zullen worden. Handig, toch?

2. Foto op onderzetters

De meeste mannen houden wel van een biertje. Om lelijke kringen van het bierflesje op de tafel te voorkomen, is het handig om het flesje op een onderzetter te plaatsen. Dan kun je natuurlijk gewoon kiezen voor de standaard bierviltjes, maar je kunt via onze webshop ook zelf mooie onderzetters laten maken. Laat ze bijvoorbeeld bedrukken met een foto met zijn vrienden, zijn favoriete voetbalclub of een foto van jullie samen. Zijn biertje zal vast lekkerder smaken met zo’n unieke en persoonlijke onderzetter. Origineel sinterklaascadeau!

3. Foto op muismat

Zit jouw vader, vriend of man ook vaak achter de computer? Dan is het beste sinterklaascadeau natuurlijk een foto op muismat. Door een mooie foto van jullie samen, je kinderen, je huisdier of bijvoorbeeld een vakantiefoto op onze muismat te laten drukken, zal hij tijdens het computeren altijd aan dat mooie moment van de foto denken. De muismat is gemaakt van stevig materiaal en zorgt ervoor dat de muis gemakkelijk heen en weer beweegt. Met een foto op muismat wordt computeren dus niet alleen veel leuker, maar ook veel  sneller! Hartstikke handig.

Ben je er inmiddels al uit, wat je hem zal geven? Wij hopen in ieder geval van wel. Vergeet trouwens niet onze fijne korting mee te pakken. Met de kortingscode ST16 krijg je namelijk 25% korting op je sinterklaascadeau. Fijne pakjesavond!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *