Fotocollage
Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Heb je eindelijk uitgezocht welk materiaal je wilt, moet je nog je favoriet kiezen uit al die goed gelukte foto’s! Wij van Fotocadeau.nl snappen hoe moeilijk het is om te kiezen. Vooral als alles zo mooi is. Daarom bieden we jou de mogelijkheid aan om je foto’s af te laten drukken in een collage. Op die manier heb je geen keuzestress meer en heb je al je favorieten in één keer aan de wand. Handig, toch? Wanneer je besluit een fotocollage af te drukken, zijn er veel verschillende mogelijkheden. Wij lichten ze vandaag voor je toe.

De fotocollage zelf

Laten we beginnen met de collage zelf. Deze brengt namelijk al verschillende mogelijkheden met zich mee. Zo kun je ten eerste kiezen uit het aantal foto’s dat je in je collage wilt. Er kunnen minimaal twee en maximaal negen foto’s in een collage. Het is mogelijk om zelf een collage te maken en deze in te sturen, maar je kunt ook een collage laten maken door één van onze professionele vormgevers. Nadat je de foto’s hebt ingestuurd, passen en meten zij de mooiste collage in elkaar. De vormgever stuurt jou daarna het resultaat en wacht op jouw goedkeuring.  Er is twee keer een wijziging mogelijk. Pas na jouw goedkeuring drukken we je fotocollage af.

Het materiaal

Een fotocollage kan in principe op alle materialen afgedrukt worden. Denk bijvoorbeeld aan een fotocollage op canvas, hout, aluminium, glas, forex, een poster of een tuinposter. Een fotocollage staat mooi op ieder materiaal. Door de grote verscheidenheid aan materialen past een collage ook in ieder interieur: strak, modern, industrieel, landelijk, en ga zo maar door.

Overige opties

Naast bovenstaande mogelijkheden is er nog veel meer mogelijk! Zo kun je bijvoorbeeld je fotocollage om laten zetten in het zwart-wit of sepia. Daarnaast kun je nog vele accessoires bij bestellen, zoals een ophangsysteem of een baklijst. Door de baklijst om je collage op canvas heen te doen, maak je je wanddecoratie helemaal af! Wil je graag alle mogelijkheden bekijken? Neem dan een kijkje op één van onze sites!

Leuk artikel? Deel het!Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *